El nostre compromís és oferir-vos una casa de qualitat, bonica, neta i confortable, en un entorn rural i de natura.

Condicions generals i normativa de lloguer i ús de les cases rurals

Les següents normes i condicions s’hauran de respectar en tots els seus punts des del moment en que s’efectua la reserva, a l’entrada a la casa, mentre s’esdevé l’estada i fins a la sortida de la casa en qüestió.

En cas contrari, el propietari de la casa es reserva el dret de cancel·lar d’immediat la reserva o estada a la casa, i la seva conseqüent desocupació immediata, sense retorn de l ’import monetari sota cap concepte.

Nombre de persones

No està permès l’allotjament a un nombre de persones major a la capacitat màxima de la casa. Caldrà detallar exactament el nombre d’adults, nens i menors de 2 anys que s’allotjaran a la casa durant els dies d’estada acordats, en el moment de formalitzar la reserva. Si el número de persones acordat en el document de reserva augmenta, el preu s’incrementarà proporcionalment.

Paga i senyal

La reserva no serà efectiva fins que el client hagi efectuat el pagament d’un 20% del preu total de l’estada.

Pagament de l’import de l’estada

En el moment de formalitzar l’entrada a la casa, el client abonarà en efectiu l’import total de la reserva menys la quantitat ja entregada en concepte de paga i senyal. També és possible fer transferència bancària 3 dies laborables abans de l’entrada a la casa. 

Arribada 

En el moment de l’arribada el client signarà un contracte de lloguer, lliurarà el DNI per registrar-lo, en compliment de la normativa, en el registre d’usuaris dels Mossos d’Esquadra, i farà efectiu l’import total de l’estada.

Horaris
L’hora d’entrada és a partir de les 16:00 i la de sortida abans de les 11:00h.

Si no hi ha altres reserves els horaris els acordarem amb vosaltres.

Equipaments

La casa disposa de cuina equipada amb tots els utensilis necessaris. També disposa de llençols, mantes, tovalloles i estora de bany. Així mateix. la casa està equipada amb petits electrodomèstics: exprimidor, cafetera, torradora i microones. També disposa de nevera, forn, cuina de gas i rentadora.

Bressol

Es disposa d’un bressol amb la finalitat de pernoctar-hi els menors de 2 anys d’edat.

Subministraments 

Els consums d’aigua, electricitat i calefacció estan inclosos en el preu total de l’estada, i per tant no és permesa la utilització d’aparells que alterin els consums previstos de subministraments.

Per a conservar el medi ambient, us demanem un ús racional de l’aigua, la llum i la calefacció. La llenya és gratuïta per utilitzar-la en les calderes i en la barbacoa de la casa

Neteja

Durant la vostra estada, la neteja correspon als clients. Per a estades més llargues de 1 setmana, es subministraran llençols i tovalloles netes cada 7 dies. És obligació dels clients deixar la vivenda en les condicions de neteja, funcionament i ús en que fou entregada.

    1.  

Animals de companyia  

No s’admeten animals de companyia.

No està permesa la introducció de mobles, equips de so i semblants a la casa, així com la realització de qualsevol mena d’obra.

Altres aspectes

No és permesa la utilització de la casa ni del seu entorn paisatgístic per qualsevol mena d’activitat diferent a la pactada. Tampoc es podran realitzar activitats i conductes contràries a la higiene o normal convivència o que atemptin contra l’ordre públic.

El propietari no es farà responsable de cap tipus d’objecte personal i/o de valor, ni de vehicle propietat del client, que es pogués trobar a la casa durant l’estada contractada, ni de la seva pèrdua, desaparició o robatori.

Cancel·lació

La paga i senyal no es retornarà en cap cas. Si la cancel-lació s’avisa abans de 15 dies de la reserva, es podrà canviar la data de l’estada.

Desitgem que gaudiu d’una agradable estada