El nostre compromís és oferir-vos una casa de qualitat, bonica, neta i confortable, en un entorn rural i de natura.

Condicions generals i normativa de lloguer i ús de les cases rurals

Les següents normes i condicions s’hauran de respectar en tots els seus punts des del moment en que s’efectua la reserva, a l’entrada a la casa, mentre s’esdevé l’estada i fins a la sortida de la casa en qüestió.

En cas contrari, el propietari de la casa es reserva el dret de cancel·lar d’immediat la reserva o estada a la casa, i la seva conseqüent desocupació immediata, sense retorn de l ’import monetari sota cap concepte.

Nombre de persones

No està permès l’allotjament a un nombre de persones major a la capacitat màxima de la casa. Caldrà detallar exactament el nombre d’adults, nens i menors de 2 anys que s’allotjaran a la casa durant els dies d’estada acordats, en el moment de formalitzar la reserva. Si el número de persones acordat en el document de reserva augmenta, el preu s’incrementarà proporcionalment.

Paga i senyal

La reserva no serà efectiva fins que el client hagi efectuat el pagament d’un 20% del preu total de l’estada. Condicions d’anul·lació de la reserva: si un cop confirmada la reserva i feta la paga i senyal, el client decideix anul·lar-la, se li retornarà la paga i senyal: 75 % de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva amb més de 15 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament. Les despeses bancàries causades per l’anul.lació aniran a càrrec del client. No es retornarà cap percentatge de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva entre 15 i 0 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.

Pagament de l’import de l’estada

En el moment de formalitzar l’entrada a la casa, el client abonarà en efectiu l’import total de la reserva menys la quantitat ja entregada en concepte de paga i senyal. També és possible fer transferència bancària 3 dies laborables abans de l’entrada a la casa. 

Arribada 

En el moment de l’arribada el client signarà un contracte de lloguer, lliurarà el DNI per registrar-lo, en compliment de la normativa, en el registre d’usuaris dels Mossos d’Esquadra, i farà efectiu l’import total de l’estada.

Horaris

Seran establerts mitjançant el pre-contracte d’allotjament. Si no hi ha altres reserves els horaris els acordarem amb vosaltres. 

Equipaments

La casa disposa de cuina equipada amb tots els utensilis necessaris. També disposa de llençols, mantes, tovalloles i estora de bany. Així mateix. la casa està equipada amb petits electrodomèstics: exprimidor, cafetera, torradora i microones. També disposa de nevera, forn, cuina de gas i rentadora.

Bressol

Es disposa d’un bressol amb la finalitat de pernoctar-hi els menors de 2 anys d’edat.

Subministraments 

Els consums d’aigua, electricitat i calefacció estan inclosos en el preu total de l’estada, i per tant no és permesa la utilització d’aparells que alterin els consums previstos de subministraments.

Per a conservar el medi ambient, us demanem un ús racional de l’aigua, la llum i la calefacció. La llenya és gratuïta per utilitzar-la en les calderes i en la barbacoa de la casa

Neteja

Durant la vostra estada, la neteja correspon als clients. Per a estades més llargues de 1 setmana, es subministraran llençols i tovalloles netes cada 7 dies. És obligació dels clients deixar la vivenda en les condicions de neteja, funcionament i ús en que fou entregada.

    1.  

Animals de companyia  

No s’admeten animals de companyia.

No està permesa la introducció de mobles, equips de so i semblants a la casa, així com la realització de qualsevol mena d’obra.

Altres aspectes

No és permesa la utilització de la casa ni del seu entorn paisatgístic per qualsevol mena d’activitat diferent a la pactada. Tampoc es podran realitzar activitats i conductes contràries a la higiene o normal convivència o que atemptin contra l’ordre públic.

El propietari no es farà responsable de cap tipus d’objecte personal i/o de valor, ni de vehicle propietat del client, que es pogués trobar a la casa durant l’estada contractada, ni de la seva pèrdua, desaparició o robatori.

Cancel·lació

Condicions d’anul·lació de la reserva: si un cop confirmada la reserva i feta la paga i senyal, el client decideix anul·lar-la, se li retornarà la paga i senyal: 75 % de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva amb més de 15 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament. Les despeses bancàries causades per l’anul.lació aniran a càrrec del client.\r\n No es retornarà cap percentatge de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva entre 15 i 0 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament. 

Desitgem que gaudiu d’una agradable estada